Handelsbetingelser

Priser og betaling

Hos Holme Vin kan du betale med Mobilepay eller kreditkort (Visa og MasterCard). Alle vinpriser er inkl. moms og gælder for flasker af 0,75 l. med mindre andet er anført.

Fragtpris

Vi tilbyder fri fragt (i Danmark) til GLS pakkeshop ved købe over DKK500,- og fri hjemmelevering ved køb over DKK1000,-. Ved køb derunder koster levering til GLS pakkeshop DKK39,- og hjemmelevering med GLS DKK69,-. Der er selvfølgelig også mulighed for selv at afhente flaskerne på vores lager Irisvej 12, DK-3450 Allerød. Levering tilstræbes inden for 1-3 hverdage. Skulle levering inden for dette tidsrum ikke være muligt, vil du blive kontaktet. Har du valgt at hente flaskerne på vores lager i Allerød, vil du modtage besked, når flaskerne er klar til afhentning. Ved levering til udlandet (inden for EU) tillægges et fragtgebyr på DKK120,-

Aldersbegrænsning

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle med Holme Vin.

Tilsætningsstoffer

Alle vine indeholder sulfitter med mindre andet er angivet. Skulle et produkt indeholde øvrige allergener, er dette noteret under det enkelte produkt.

Returret

Jævnfør forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Som udgangspunkt er returnering derfor ikke mulig. Vi vil dog langt hellere have tilfredse end utilfredse kunder, så skulle du af den ene eller anden grund være utilfreds med de varer, du har købt hos HolmeVin, beder vi dig dog sætte dig i forbindelse med os via mail eller telefon - så ser vi, om vi kan finde en løsning.

Reklamation

Risikoen for varer købt hos Holme Vin overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig (ved konstatering af propsyge i en vin, kan vi f.eks. bede dig om at sende proppen eller hele flasken - med indhold - til os). Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til HolmeVin. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 12 måneder efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, HolmeVin har stillet dig i udsigt.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Holmevin@mail.dk.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos HolmeVin. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Vi indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside, gennemfører et køb af vores produkter, opretter en brugerprofil, sender os spørgsmål, reklamationer, feedback mv.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.holmevin.dk er HolmeVin, Irisvej 12, 3450 Allerød, CVR: 34256489

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Såfremt du inde på vores hjemmeside har opgivet personlige oplysninger uden at gennemføre et køb, vil disse blive slettet efter 30 dage.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS samt pakkelabels.dk, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores betalingssystem gennem Quickpay og Clearhaus, som behandler kundens kreditkortoplysninger. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i vores database, som p.t. hostes af hostingfirmaet One.com.

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om at få adgang til og få rettet/ændret dine persondata, samt at få slettet persondata. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@holmevin.dk.