Fendels Riesling Feinherb i ny årgang 2022 med indbydende bouquet, frisk liflig riesling frugt og klassiske mineralske undertoner. Et meget dejligt glas forårsriesling! Se mere her
Fendels Riesling Feinherb i ny årgang 2022 med indbydende bouquet, frisk liflig riesling frugt og klassiske mineralske undertoner. Et meget dejligt glas forårsriesling! Se mere her
Fendels Riesling Feinherb i ny årgang 2022 med indbydende bouquet, frisk liflig riesling frugt og klassiske mineralske undertoner. Et meget dejligt glas forårsriesling!
Riesling Feinherb med en indtagende bouquet og en saftig fylde med elegance og en underliggende mineralitet. Se mere her
Riesling Feinherb med en indtagende bouquet og en saftig fylde med elegance og en underliggende mineralitet. Se mere her
Riesling Feinherb med en indtagende bouquet og en saftig fylde med elegance og en underliggende mineralitet.
Elegant halvtør Riesling med saftighed og moden frugt med fine mineralske undertoner. Prøv f.eks. til asiatisk mad eller bare som et glas på terrassen. Opløftende vin! Se mere her
Elegant halvtør Riesling med saftighed og moden frugt med fine mineralske undertoner. Prøv f.eks. til asiatisk mad eller bare som et glas på terrassen. Opløftende vin! Se mere her
Elegant halvtør Riesling med saftighed og moden frugt med fine mineralske undertoner. Prøv f.eks. til asiatisk mad eller bare som et glas på terrassen. Opløftende vin!
Elegant, halvtør Riesling Spätlese Feinherb fra Martin Sturm med dybde, kompleksitet og saftig mineralitet. Opløftende vin! Se mere her
Elegant, halvtør Riesling Spätlese Feinherb fra Martin Sturm med dybde, kompleksitet og saftig mineralitet. Opløftende vin! Se mere her
195,-
220,-
Elegant, halvtør Riesling Spätlese Feinherb fra Martin Sturm med dybde, kompleksitet og saftig mineralitet. Opløftende vin!
Unik og karakterfuld halvtør vin på druen Kerner. Prøv til ostebordet! Se mere her
Unik og karakterfuld halvtør vin på druen Kerner. Prøv til ostebordet! Se mere her
100,-
140,-
Unik og karakterfuld halvtør vin på druen Kerner. Prøv til ostebordet!